Wij hebben een pivot gemaakt! Een wat?!

Wij hebben een pivot gemaakt! Een wat?

Een pivot houdt in dat een bedrijf zijn strategie – op welk vlak dan ook – snel verandert. Dat kan een verandering van product of dienst zijn, maar bijvoorbeeld ook van doelgroep.

Dat laatste hebben wij gedaan. Waar wij ons eerder op freelancers en opdrachtgevers in de breedste zin hebben gefocust, hebben wij besloten om ons alleen nog te richten op marketing freelancers en opdrachtgevers met marketing opdrachten!

Marketing is een breed vakgebied, en wij richten ons voornamelijk op Digital marketing; denk hierbij aan:

Door deze pivot kunnen wij ons nog beter richten op onze freelancers en de meest uitdagende opdrachten voor hun verzamelen. Voor opdrachtgevers is het dan ook duidelijker welke freelancers zij op ons platform kunnen vinden en welke opdrachten zij op ons platform kunnen plaatsen.

Ondertussen hebben zich al meer dan 30 Freelancers op ons platform aangemeld, die ook reeds aan enkele opdrachten zijn begonnen. De komende tijd zullen er hopelijk nog meer leuke marketing opdrachten bijkomen.

Ben je marketing Freelancer? Meld je dan direct gratis aan!

Heb jij een marketing opdracht of weet je iemand die wel hulp in marketing kan gebruiken, dan is dit het juiste adres!
Het aanmelden en plaatsen van opdrachten is geheel gratis! No Match – No pay!

Wie is OrangeMatch

Wij zijn een uniek marketing matching cloud platform met een persoonlijke Nederlandse touch.

Wij verbinden Nederlandse bedrijven die marketing opdrachten hebben met goedgekeurde Nederlandse marketing freelancers die deze opdrachten binnen een vooraf gestelde termijn kunnen vervullen. Matchmaking voor kleine en grote bedrijven dus. Het netwerk voor zowel opdrachtgevers als freelancers wordt via ons platform enorm uitgebreid, wat de kans op succes vele malen vergroot.

Daarnaast bieden wij beide partijen gemak en extra veiligheid door de afwikkeling en betaling via ons platform te laten lopen.

Klik hier voor het Freelance tekstschrijver handboek

Freelancer smiling in an open office

Marketing matchmaking is onze core business

Laatste artikelen

Klaus Harm

Klaus Harm

Auteur Sinds: 20 November 2020

Hoi, ik ben Klaus, mede-oprichten en CEO van OrangeMatch.