Ik ben marketing Opdrachtgever

In drie stappen naar de juiste marketing Freelancer voor je opdracht!

Registreren / Profiel aanmaken
Registreren / Profiel aanmaken Het aanmaken van een profiel is gratis. Omschrijf zo goed mogelijk wat voor bedrijf je bent. Maak je bedrijfsprofiel zo compleet en uniek mogelijk. Hierdoor word je “aantrekkelijker” voor freelancers. Voor het registreren hebben we een aantal basisgegevens nodig, waaronder bedrijfsnaam en e-mailadres
Plaats gratis je opdracht
Plaats gratis je opdracht Het plaatsen van een opdracht is gratis. Omschrijf zo goed mogelijk wat je nodig hebt en op welke termijn. En aan welke eisen een freelancer moet voldoen.
Marketing freelancer matchen
Marketing freelancer matchen Nadat de opdracht is geplaatst kunnen freelancers zich inschrijven op de opdracht of je kunt zelf op zoek gaan naar een freelancer en hem/haar vragen of hij/zij deze opdracht wil uitvoeren (bijvoorbeeld een freelancer waar je goede ervaringen mee hebt). Zodra je als opdrachtgever akkoord geeft op een aanbieding van de freelancer moet je direct 30% van de opdrachtwaarde betalen via de betaalpagina van OrangeMatch. Nadat de opdracht succesvol is uitgevoerd moet je de resterende 70% overmaken via de betaalpagina van OrangeMatch.